Opcije Plaćanja

Opcije Plaćanja

Sve cene na Sajtu su izražene u EUR i RSD. Račun koju dobijate elektronskim putem odmah po zaključenju porudžbine izražena je u EUR. Za sva plaćanja iz Srbije dobićete dodatnu fakturu izraženu u RSD po kojoj treba uplatu da izvršite.

 

Trenutno dostupne opcije plaćanja na našem sajtu su:

 

IZ SRBIJE: 

 

Pouzećem – kada je kupac istovremeno i primalac, a naručeni proizvodi se plaćaju kurirskoj službi, po predračunu koji Vam se šalje na mail. Faktura se dostavlja elektronskim putem.

 

Preko računa – po Računu koji će Vam biti poslat na mail i to:

  • uplatnicom (za fizička lica)

Uplatu mozete da izvršite u bilo kojoj banci ili pošti na teritoriji Republike Srbije. Ukupna vrednost koja se uplaćuje sadrži vrednost poručenih poklona, kao i troškove pakovanja i dostave.

Nakon dobijanja izveštaja o uplati porudžbina prelazi u fazu pripreme i dostave.

  • nalogom za prenos (za pravna lica)

Ukupna vrednost koja se uplaćuje sadrži vrednost poručenih poklona, kao i troškove pakovanja i dostave. Nakon dobijanja izveštaja o uplati porudžbina prelazi u fazu pripreme i dostave.

  • e-banking

Za klijente koji ne koriste kreditne kartice u svrhe plaćanja na internetu i koja omogućava da plaćanje izvršite bez odlaska u banku kroz online banking sistem banke koju koristite ukoliko imate takvu mogućnost

 

Napomena: Tek po izvršenoj uplati naš sistem dobija obaveštenje od banke da je plaćanje izvršeno i od tog trenutka vaša proudžbina prelazi u fazu pripreme i dostave. Molimo Vas da plaćanje izvršite onako kako je navedeno na predračunu.

 

 

IZ INOSTRANSTVA:

  • Plaćanje preko računa - za fičicka i pravna lica

Plaćanje se vrši po zaključenju porudžbine, a prema instrukcijama za banku. Porudžbine iz inostranstva uplaćuju se na devizni račun u Eur, a roba se isporučuje na zadatu adresu u Srbiji. Uplatu mozete izvršiti u bilo kojoj banci na teritoriji zemlje u kojoj se nalazite. Ukupna vrednost koju uplaćujete sadrži vrednost porudžbine i uslugu pakovanja i dostave. Bankarske provizije padaju na teret kupca. 

 

UNICREDIT BANK SERBIA JSC, BELGRADE, SERBIA Rajićeva 27-29, 11000 Beograd, Serbia

SWIFT: BACXRSBG

IBAN: RS35170003002802400189

Exterra Design doo, Jovana Rajića 5b, 11000 Beograd

Details of charges: OUR (ordering customer)

 

Napomena: Tek po izvršenoj uplati naš sistem dobija obaveštenje od banke da je plaćanje izvršeno i od tog trenutka vaša porudžbina prelazi u fazu pripreme i dostave. Molimo Vas da plaćanje izvršite onako kako je navedeno na predračunu.

 

  • Pay Pal  - Transakcija plaćanja se vrši direktno na  Paypal serveru, direktnim prelaskom sa našeg sajta. Po završetku porudžbine kupac dobija informaciju da je porudžbina prešla u fazu obrade.

Kontakt:

e-mail: korpanapoklon@sbb.rs  ; korpanapoklonsrbija@gmail.com

telefon: +381 (0)64 129 02 70

 

 

 

 

 

Postovani korisnici

U periodu 15.- 18.07. iz tehnickih razloga necemo vrsiti dostavu.

Porudzbine u tom periodu mozete da napravite.

Hvala na razumevanju

 

Poštovani korisnici,

u periodu od 30.12.2017. do 03.12.2018. dostava je moguća samo za Beograd